Meander Medisch Centrum Baarn
Wij zijn geopend ma. t/m vr. van 08:00 - 17:00 uur

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak afzeggen of verzetten?

Als u verhinderd bent voor een afspraak, laat ons dit dan zo snel mogelijk,  minimaal 48 uur van tevoren, telefonisch weten. Afspraken die op maandag plaatsvinden, dienen uiterlijk de vrijdag ervoor om 11.00 uur geannuleerd te worden. Bij annuleringen per e-mail kunnen we niet garanderen dat ze op tijd verwerkt worden.
Bij niet tijdig annuleren zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. De kosten van een te laat geannuleerde afspraak worden niet door uw verzekering vergoed.

Hoe geef ik een adreswijziging door?
Het is belangrijk dat u een  adreswijziging tijdig aan ons doorgeeft ,  ook aan uw zorgverzekeraar en aan Infomedics. Daarmee voorkomt u onnodige rente- en incassokosten. Naast correcte adresgegevens is het van belang dat het polisnummer van uw verzekering en uw burgerservicenummer bij ons bekend zijn. U kunt uw adreswijziging telefonisch aan onze praktijk doorgeven of gebruik hiervoor het contactformulier op deze website,  of stuur een mail naar info@tandartsbaarn.nl, met vermelding van adreswijziging.
Voor het doorgeven van wijzigingen aan Infomedics kunt u terecht op de website van Infomedics

Waarom moet mijn tandarts weten dat ik medicijnen slik?

Als uw tandarts niet op de hoogte is van uw medicijngebruik, kan het gebeuren dat hij/zij u medicijnen voorschrijft die niet samengaan met de medicijnen die u al gebruikt. Ook kan uw tandarts een behandeling uitvoeren die door de medicijnen beïnvloed wordt. Daarnaast kunnen bepaalde medicijnen, zoals antidepressiva en middelen tegen een hoge bloeddruk een droge mond veroorzaken. Hierdoor is de kans op cariës groter.

© 2024 Alle rechten voorbehouden